Diskuze o politice
Radek
   *new*
26.01.2013 20:27:07    ( 63594 )
KunA, a jeje, tady se někdo díval na Železný vs Zeman :)) Ano, Klaus je stále prezidentem, ještě nějaký ten den :)

No nic, zase si odejdu do své rubriky twitter a politiku nechám kovanějším :)
KunA
   *new*
26.01.2013 20:17:20    ( 63593 )
Radek: ja liju i kdyz nejsem prezident, ale ciro v hlave nosim tez (nepravicove). V kazdem pripade nejsem zaden pankac, natoz Karel pankac

Zeman je uz prezident? Myslel jsem, ze k dnesnimu dni je prezidentem Klaus. Bo jinak nechapu Tve prirovnani. Pokud se mylim mam kabat s ostudy.
Radek
   *new*
26.01.2013 20:10:19    ( 63592 )
KunA, každý někdy lil a kdo říká že ne, lije dodnes :)

Ale lil Havel když byl prezident? Dle mě ne :)
KunA
   *new*
26.01.2013 20:10:14    ( 63591 )
...pod pojmem drogy beru: alkohol, tabak, kofein atd
KunA
   *new*
26.01.2013 20:06:40    ( 63590 )
Radek: "Že by Havel lil první ligu tedy slyším rovněž prvně".

Plastici a CZ underground tj. sfera kde se nas prezident lidomil Havel rad pohyboval, byli v podstate abstinenti..., nebyli nahodou straight edge(lide kteri odmitaji jakekoliv drogy, jsou min. vegetariani a vegani)???

Radku smir se s tim, prohraaaaaaaaaalsssss, vlastne NEEEEE MY VSEEEECIIIIIIIIIIII
Radek
   *new*
26.01.2013 20:06:30    ( 63589 )
ad Zeman vs Moravec) jelikož měl hladinku už ve čtyři, tak věřím, že v osm ji bude mít jak z praku :))
Radek
   *new*
26.01.2013 20:04:53    ( 63588 )
Já jsem v klidu, já vyhrál další láhev vína. Volil jsem Karla, ale vsadil se s kamarádkou, že vyhraje Zeman :)

Zeman toho napovídal. Např. "Já své názory neměním", řekl na tiskovce, dříve známý svým bonmotem "názory nemění jen idiot"
KunA
   *new*
26.01.2013 19:59:06    ( 63587 )
V ramci takovych to neskutecnych komentaru a nesmyslu, viz nenavistne a bulvarni media, mam poprve a doufam, ze naposled radost z ciziho nestesti-viz Radek:))))))))))

(Fakt sorry kamo)

Byl bych byval zvedav, kdyby vyhrala "druha strana", jsei by furt byly vytky v TV, jakoze "Zeman kdysi rekl, ze uz se do vyrcholove politiky nevrati" a mnoho dalsich co ted posloucham s TV na adresu Karla. Media asi dostaly feeeest strach co jim ted bude Zeman vracet:).

Jinak sem zvedav na Moravec versus Zeman v 8:))))))))))))))))))))

Zaverem, jen pripominam, ze sem nikoho nevolil a nemam sveho kandidata:).
Radek
   *new*
26.01.2013 19:57:55    ( 63586 )
kadaku, že kouřil nepopírám, o jeho plících vím. Ale aby alkohol měl vliv na plíce, to slyším tedy prvně :))

V dokumentu Občan Havel se další Becherovky dožaduje Zeman, ne Havel. Že by Havel lil první ligu tedy slyším rovněž prvně.
Radek
   *new*
26.01.2013 19:57:55    ( 63585 )
kadaku, že kouřil nepopírám, o jeho plících vím. Ale aby alkohol měl vliv na plíce, to slyším tedy prvně :))

V dokumentu Občan Havel se další Becherovky dožaduje Zeman, ne Havel. Že by Havel lil první ligu tedy slyším rovněž prvně.
kadak
   *new*
26.01.2013 19:53:21    ( 63584 )
Radek:
Havel umřel na to že lil celý život první ligu a kuřil, dokud mu nevzali skoro celé plíce. To snad ví každý. Ale na srdíčku Havlovi to byl jen drobný nešvar, ale u Zemana je to jeden z nejvážnějších povahových rysů,...
KunA
   *new*
26.01.2013 19:50:55    ( 63582 )
Hepryyyyy, vyhrala "hospoda nad kavarnou a vesnice nad mestem". UFFFFFFFFFFFFFFFF moje nervy.

Sem pysny na to, ze sem nekavarensky balik s dediny:))))))))))))))))))))))))))

Jeeeeee, chachachaaaaaaaaaaaaaaaaa, jaaaa padaaaam:)))))))))
Radek
   *new*
26.01.2013 19:50:31    ( 63581 )
gappak, Havel vstupoval před kamery nalitý? Najdi důkaz místo slibů :)
gappak
   *new*
26.01.2013 19:38:35    ( 63580 )
nejvic se bavim jak se jebe do mz ze lije a huli jednu za druhou a zapomina se ze jejich bombarder vh delal tento nesvar taktez.
KunA
   *new*
26.01.2013 19:35:27    ( 63579 )
ufffffffffffffff, dobre dy tak

Nejvetsi chlama jak Karlovi napovidal umelec-komediant-student-poradce po jeho levoboku co ma rict, jakoze "yeee (jeste moment) dekuji svym volicum". Zachranil mu "slusnostni-urozenostni-bontonovy kodex" ostudu versus trapas.

Jejejeeeeej, mam to v pyczi nikoho sem nevolil volil sem proti, ale v cca 19:15 Zelezny versus Zeman dobra chlama, Milos palec nahoru a (kolem 16:00) "bulvar Idnes", jeeeeeeeeee ja padam, fakt padam:))))))))))))))))

...a reakce od Peake, Necas a CSSD..... ufffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Radek
   *new*
26.01.2013 19:12:57    ( 63577 )
kadak, Bohdalová je nová první dáma, to snad je jasné, ne?

Jinak Olomouc má velký potenciál se stát baštou nového prezidenta. Po Havířově hned 2. místo, kde získal nejvíce hlasů :)
kadak
   *new*
26.01.2013 19:09:01    ( 63576 )
Jinak samozřejmě, Hůlka a Bohdalová - čelba!
kadak
   *new*
26.01.2013 19:08:14    ( 63575 )
Radek, deus - Software kuličky byly výborným momentem vítězné TK. Moc jsem se pobavil. Hladinka je sice hladinka, ale kníže neunese ani OP, musí mu ji podat jeho slouha a pohrdá základními občanskými povinnostmi i právy, a dokumentuje to tím, že nacpe do urny svůj lístek bez obálky. Nebo je to jinak?
kadak
   *new*
26.01.2013 19:07:23    ( 63574 )
No, viděl jsem vítěznou Zemanovu tiskovku. Přebuřene mikrofony, ve kterých se ozýval brum a bzuk naindukovaný odněkud z okolních kabelů, zpětné vazby za které by s nemuseli stydět ani noise rockoví kytarysté, Zeman neslyšel otázky od novinářů,... Zmatek chlama, s Marketič se smějeme ještě teď. Doufám, že to Zemak povede tímhle směrem i dál,...

Jinak jsem se dozvěděl z ČT24, proč jsem volil jako dementní pitomá piča. Proč jem nevolil, v souladu s logikou, noblesního knížete, ale oplzlého, jistě sexuálně deviovaného a sprostého balíka z vysočiny. Balík totiž přesně mířil na mou notu dekretama a vulgárně rozehrál moje struny lacinými slogany. Zatímco intelektuálové a umělci dali hlas reprezentaci a noblese, já svůj odevzdal odulému křupanovi.

Pokud se televize a média obecně "nedetrautrmberkují", bude těch skandálů mnohem více, než by objektivně mělo být. Zemak to nebude mít lehké, i když je to svině a dobře jí tak,...

EDIT:
Bude s Miloškem prdel, právě mrdá mladého Železného, že nezná ústavu, že ho oslovuje prezidentem, když ještě nesložil slib,...

EDIT2:
Radek - Sowtvare kuličky byly výborným momentem vítězné TK. Moc jsem se pobavil. Hladinka je sice hladinka, ale kníže neunese ani OP, musí mu ji podat jeho slouha a pohrdá základními občanskými povinnostmi i právy, a dokumentuje to tím, že nacpe do urny svůj lístek bez obálky. Nebo je to jinak?
Radek
   *new*
26.01.2013 18:40:54    ( 63573 )
deus, s hladinkou, kterou si náš nový prezident standardně udržuje se občas vyřkne jiné slovo, než bylo zamýšleno. Airsoftové kuličky to samozřejmě mají být.

Zvykejme si na tyto projevy. Čekají nás po 5 let.
deus
   *new*
26.01.2013 18:15:44    ( 63572 )
Neví tady někdo co jsou ty "softwarové kuličky" o kterých mluvil nastávající prezident v souvislosti s loňským atentátem po česku?

PS: Cítím se jak Nostradamus:

Tip:
Účast: 65%
Výsledek: Z x S: 53:47

:-O
Lou Heavy
   *new*
26.01.2013 18:00:19    ( 63571 )
gappak
   *new*
26.01.2013 17:46:10    ( 63570 )
tyto volby mi vydelaly 200 korun ceskych.
Radek
   *new*
26.01.2013 18:58:22    ( 63569 )
Volby za námi, Šlouf může vylézt a jít za Milošem do volebního štábu. Ale jinak, se samozřejmě už nestýkají.

Dobrá fraška. Se lží nejdál dojdeš, i do prezidentské kanceláře. Šlouf se nečekaně přiznal: Dělal jsem na kampani Zemana
Radek
   *new*
26.01.2013 16:04:53    ( 63567 )
zajímavé, kamarádka píše na FB

Moji rodiče si vyřídili voličský průkaz, aby mohli odvolit v Praze, kdežto já jsem jela do Liberce, kde jsem přihlášena k trvalému pobytu. Ve volebním archu v Liberci však byli oba moji rodiči uvedení bez jakékoli změny či poznámky. Takže je možné si vyřídit voličský průkaz, hodit to ve vedlejší místnosti, a pak zajít odvolit "k sobě"?
Plisa
   *new*
26.01.2013 16:04:27    ( 63566 )
Kluci, gratuluju ke zvolení vašeho Milouše na hrad. Dejte si jednoho Bechera i za mě, já na to nemám žaloudek dneska.

Kaďáku, ta sázka je vzhledem k výsledku bezpředmětná, takže jelito neplatí to.

Víc to komentovat nebudu, nechci zasírat mrakovi server nějakýma kydama. Řekl bych to asi tak ? Uvidíte sami?
martas
   *new*
26.01.2013 15:36:06    ( 63565 )
2kadak:
stálo ti to za to? podívej se na výsledky..
nebylo ekonomičtější a ekologičtější koupit 2 basy koníka? a ne propálit cca 15l nafty a ojet pneumatiky..
uff,vy fanatici
:)
kadak
   *new*
26.01.2013 15:25:33    ( 63563 )
Tak a je to. Z odporem.
kadak
   *new*
26.01.2013 11:30:49    ( 63561 )
radek, plisa

A ještě bych chtěl uvést na pravou míru.

napsal jsem:
kadak
16.01.2013 15:33:08 ( 63059 ) Edit | Del

Já se nevsadím, že dekrety doslova padnou. Takhle to oni nikdy neplánují. Jsou to politici. Pokud by totiž padly, mají stejný problém i Frantíci a další země. Ale o sud se vsadím, že se bude pokoušet sudeťákům "vrátit" majetky, což bude znamenat vyplacení xyz milkiard korun do DE. Takže koza a vlk. O tohle se klidně vsadím. Zapište si to někdo do análu, jelito, kopito, platito!!!

Z první věty souvětí jasně vyplývá, že ve druhé větě mělo být napsáno "což by znamenalo"

Jsem neskutečným optimistou, i když je nejhůř, takže věřím, že i když bude tlak obrovský, parlamentem žádné "reparace" za odsunutí chudáčků vlatizrádných hnědokošiláků nedojde. Doufám. Kurva snad ne. I když poláci říkají: Naděja, matka glupych.

Přesto, že jsem se řekněme upsal, beru to na sebe, protože jelito, kopito, platito. Takže to shrnu, pokud se nebude reparovat, tak platím sud jak Plisa navrhoval ČH 11°, pokud ČT po dobu "prezidentování" Trauťi nenatočí "dokument" o neoprávněném vysídlení hnědáků, bečka druhá. A tu třetí jsem zapomněl. Když tak připomeňte.

Pro místo konzumace navrhuju nějaké nekonfliktní místo, třeba Rackovic garáž. Franta bude mít už aspoň 7 let, tak nám bude točit???
kadak
   *new*
26.01.2013 11:18:01    ( 63560 )
plisa:

Zdravím tě soudruhu Pliso. Je mi kurevsky blbě, proto nemám nějak sílu reagovat na tvé příspěvky ani psát své vlastní postřehy. Přesto za několik minut vyrážím do OL, abych mohl vhodit tu zkurvenou sviňskou svini Zemaka Kobzolaka do osudí. Volba mě bude stát nejméně pětibábu - cesta OV-OL-OV. Ihned po volbě jedu domů, rovnou do postele, přesto mi to za to stojí.

Kdyby v posledním kole neskončil kníže pekel, nešel bych ani k druhému kolu. Mým "preferentem" celé volby byla paní Jana BoBo a to proto, že nosívá moc krásné kostýmky (zejména ten žlutý je rajcak, jak cyp), má pěknou hlavu (což se o všech ostatních kandidátech říci nedá, zejména k těm dvěma exotickým existencím, které zůstaly viset v 2. kole) a parádní kulaté prsníky. Představa, že se postaví před řečnický pultík a něco nám vykládá, tak ji vůbec neposlouchám, ale jen čumím a Hof myslím se mnou (mrkycí usměvák). Bohužel, Jana neměla šanci. President nemá moc pravomocí, a v podstatě není moc významným postem a proto by mi to bylo upřímně jedno, jestli je tam želé, Dins"beer", nebo Avatar. S jednou výjimkou - pekelný kníže.

Od začátku tvrdím a přiznávám, že Zemák je pěkná svině, byla svině a taky zůstane sviní. K tomu cos napsal ještě přidám, že sestavil pseudo-stranu Zemanovci, aby se pomstil ČSSD, za to, že jej podrazili při volbě prezidenta a soustavně tak odsává (pseudo)levici hlasy při volbách do parlamentu. Že se s těmi svými Zemakovci nikam nedostane dobře ví, takže je to fajná službička ODS a TopTopicu. To, že se těm zkurvysynům podařilo sestavit vládu po volbách v roce 2010 je do velké míry vina Kobzolaka, nese tudíž také díl odpovědnosti za amorální nelidské deformy prosazené současnou z piči pseudo-vládou. Moc se mi líbí slovo pseudo! Pseudo, pseudo, pseudo! PSE-U-DO!

Přesto přeze všechno je Zemak mnohem méně nebezpečný, i se svými tajemnými vazbami na Lukoil (dneska se tomu říká lobbing a v tomhle zkurvysynské, ale přesto mnohými adorovaném systému to zkrátka bez lobbingu nejde, spíš je to vlastně druhá strana politiky). Dost mě rozesmála představa, jak nás Zemak-Kobzola přes unijní hranice se svými poradci táhne do Ruska, nebo snad do Sovětského Svazu?!? Tohle bych chtěl od tebe rozvést, protože si moc nedokážu představit, co to vlastně představuje, jak by to vlastně mělo vypadat... Protože pokud jde o kapitál, myslím si, že nám a našim zádům je jedno, jestli se námi vytvořená nadhodnota vyleje za hranice na východ nebo západ. Momentálně lijeme i díky tomu co uvádíš více méně jen na západ. A pokud jde o agenty "KGB", tak agenti "CIA" se nám promenádujou ve vládách a ještě je "ověřená" média chválí za výbornou službu vlasti. Možná by tak došlo k nějaké metastabilitě. He he he.

Tím chci říci, že pokud by náhodou Zemák vyhrál, není to dobře. Ale peklo je jen jedno.

Takže se loučím, soudruhu Pliso a jedu vhodit Kobzla.

Oslovení soudruhu jsem použil záměrně, protože stejně jako ty vím, že slovo soudruh znamená přítel, kamarád. Tak jako ty jsem oslovení nepoužil jako jakousi ošklivou dehonestující nálepku... (mrkáček čiko))
November 2024
PoUtStCtPaSoNe
28293031010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
25262728293001