kadak
*new*
26.01.2013 11:18:01 ( 63560 )
plisa:
Zdravím tě soudruhu Pliso. Je mi kurevsky blbě, proto nemám nějak sílu reagovat na tvé příspěvky ani psát své vlastní postřehy. Přesto za několik minut vyrážím do OL, abych mohl vhodit tu zkurvenou sviňskou svini Zemaka Kobzolaka do osudí. Volba mě bude stát nejméně pětibábu - cesta OV-OL-OV. Ihned po volbě jedu domů, rovnou do postele, přesto mi to za to stojí.
Kdyby v posledním kole neskončil kníže pekel, nešel bych ani k druhému kolu. Mým "preferentem" celé volby byla paní Jana BoBo a to proto, že nosívá moc krásné kostýmky (zejména ten žlutý je rajcak, jak cyp), má pěknou hlavu (což se o všech ostatních kandidátech říci nedá, zejména k těm dvěma exotickým existencím, které zůstaly viset v 2. kole) a parádní kulaté prsníky. Představa, že se postaví před řečnický pultík a něco nám vykládá, tak ji vůbec neposlouchám, ale jen čumím a Hof myslím se mnou (mrkycí usměvák). Bohužel, Jana neměla šanci. President nemá moc pravomocí, a v podstatě není moc významným postem a proto by mi to bylo upřímně jedno, jestli je tam želé, Dins"beer", nebo Avatar. S jednou výjimkou - pekelný kníže.
Od začátku tvrdím a přiznávám, že Zemák je pěkná svině, byla svině a taky zůstane sviní. K tomu cos napsal ještě přidám, že sestavil pseudo-stranu Zemanovci, aby se pomstil ČSSD, za to, že jej podrazili při volbě prezidenta a soustavně tak odsává (pseudo)levici hlasy při volbách do parlamentu. Že se s těmi svými Zemakovci nikam nedostane dobře ví, takže je to fajná službička ODS a TopTopicu. To, že se těm zkurvysynům podařilo sestavit vládu po volbách v roce 2010 je do velké míry vina Kobzolaka, nese tudíž také díl odpovědnosti za amorální nelidské deformy prosazené současnou z piči pseudo-vládou. Moc se mi líbí slovo pseudo! Pseudo, pseudo, pseudo! PSE-U-DO!
Přesto přeze všechno je Zemak mnohem méně nebezpečný, i se svými tajemnými vazbami na Lukoil (dneska se tomu říká lobbing a v tomhle zkurvysynské, ale přesto mnohými adorovaném systému to zkrátka bez lobbingu nejde, spíš je to vlastně druhá strana politiky). Dost mě rozesmála představa, jak nás Zemak-Kobzola přes unijní hranice se svými poradci táhne do Ruska, nebo snad do Sovětského Svazu?!? Tohle bych chtěl od tebe rozvést, protože si moc nedokážu představit, co to vlastně představuje, jak by to vlastně mělo vypadat... Protože pokud jde o kapitál, myslím si, že nám a našim zádům je jedno, jestli se námi vytvořená nadhodnota vyleje za hranice na východ nebo západ. Momentálně lijeme i díky tomu co uvádíš více méně jen na západ. A pokud jde o agenty "KGB", tak agenti "CIA" se nám promenádujou ve vládách a ještě je "ověřená" média chválí za výbornou službu vlasti. Možná by tak došlo k nějaké metastabilitě. He he he.
Tím chci říci, že pokud by náhodou Zemák vyhrál, není to dobře. Ale peklo je jen jedno.
Takže se loučím, soudruhu Pliso a jedu vhodit Kobzla.
Oslovení soudruhu jsem použil záměrně, protože stejně jako ty vím, že slovo soudruh znamená přítel, kamarád. Tak jako ty jsem oslovení nepoužil jako jakousi ošklivou dehonestující nálepku... (mrkáček čiko))