Akce
()
(amen)
<- 2013 07 ->

2013 07

Beats for love
Kde: Dolni oblast
Datum Od: 04.07.2013 11:00:00 Do: 06.07.2013 23:00:00
Beats for love je nový festival elektronické taneční hudby. Vstup na tento festival je zdarma! Festival Beats for Love se uskuteční první červencový víkend v Ostravě!



Dolní oblast Vítkovice se na 3 dny změní k nepoznání. Na 5 pódiích zde vystoupí špičky taneční světové scény jako např: Matrix & Futurebound (UK), John B (UK), Olav Basoski (NL), TakaakiItoh (JAP), Partick DSP (CAN) a mnoho dalších.



V Ostravě tak vznikne nová a v rámci ČR naprosto unikátní festival elektronické taneční hudby, navíc se vstupem ZDARMA. Festival si mimo jiné dáva za cíl překonávat překážky mezi lidmi a šířit prostřednictvím hudby lásku a porozumění.

Hlučínské pivní slavnosti!
Kde: Hlučínské jezero.
Datum Od: 05.07.2013 08:00:00 Do: 06.07.2013 08:00:00
Až 40 druhů piva malých a středních pivovarů a partnera akce pivovaru Ostravar. Chybět nebude ani loňská premiéra Hlučínská mandle. Novinkou pro letošní rok, kterou budete moci ochutnat úplně poprvé, bude Melounový speciál. Spoustu muziky a zábavy. To vše na břehu Hlučínského jezera 5. a 6. července.
PLAY FAST OR DON´T 10 festival
Kde: Hradec Králové ? airport -
Datum Od: 19.07.2013 07:00:00 Do: 20.07.2013 23:55:00
ABORTION (SK)
Dnes už legendární slovenská kapela a v podstatě jedna z prvních kapel hrající grind core v Československu. Přes 20 let na scéně! Stále hluboko v undergroundu, stále nasraná a nekompromisní grind core/mince core palba.
www.myspace.com/abortiongrind

ACTIVE MINDS (UK)
Duo punkových veteránů z Anglie, kteří hrají DIY hardcore punk již od roku 1986. Naštvaný a jedovatý hardcore/punk mixovaný s typickým UK anarchopunkem. Radikální a politické poselství v textech, jednoznačně jedna ze zásadních kapel evropské hcpunkové historie konečně na Play Fastu.
www.myspace.com/activemindspunk

AGE OF WOE (SWE)
Metal/punk s hrubým vokálem a death metalovým soundem z Göteborgu a se členy Massmord, End of all nebo Future ruins.
www.myspace.com/ageofwoe

BANDANOS (BRA)
Hrubý hardcore/thrash metal/crossover ze Sao Paula, Brazílie. Kapela začala jako vedlejší projekt veteránů Sao Paulo hardcore scény a je to thrashcore povinnost pro fanoušky DRI, ACCUSED nebo SUICIDAL TENDENCIES.
www.myspace.com/bandanos

COLD WORLD (A)
Extrémní hardcore/thrash jednotka z Vídně. Povinnost pro fandy SEPTIC DEATH, SIEGE nebo třeba NO COMMENT. Kapela oslaví 25 let své existence, která obsahuje kultovní nahrávky vydané na Sound Pollution a splity s EXTORTION nebo očekávaný split s HUMMINGBIRD OF DEATH na Deep Six Records. Jedna z nejvíce nedoceněných kapel historie evropského hardcore punku.
www.myspace.com/coldworldvienna

CONTROLLED EXISTENCE (CZ)
Novější kapela sídlící v Praze a tvořená slovenskými emigranty a ex-členy kapel Libera in causa, Sangre de cristo ad. Násilný fastcore/grindcore uragán s ženským zpěvem.
http://controlledexistence.bandcamp.com/

DEATH TOLL 80k (FIN)
DIY grind core z Finska. Hrubý old school grind core ve stylu Insect Warfare. Totální klasika a aktuálně jedna z nejlepších opravdových grind core kapel v Evropě. Zpátky do grindcore let devadesátých.
www.myspace.com/deathtoll80k

DESPISE YOU (USA)
Legendární power violence z Los Angeles poprvé v Evropě !!! Kapela vznikla v roce 1995 v Inglewoodu a patří mezi základní kapely power violence stylu konce ´90 let.
www.myspace.com/dxyx

GET WORSE (UK)
Power violence z Leedsu! Brutální mix těžkých pasáží alá Weekend Nachos a rychlých klepaček alá Afternoon Gentlemen. Jedna z nejlepších nových PV kapel. I LOVE POWER VIOLENCE!
http://getsworse.bandcamp.com

GUIDED CRADLE (USA/CZ)
Ethan a spol. jsou zpět! Brutální metal/crust core s hlubokým řevem = war crust masakr! Svého času jedna z nejlepších crustových kapel, která odehraje svůj poslední koncert navždy!
www.myspace.com/guidedcradle

HELLSTORM (GRE)
Brutální apokalyptický crust/metal z Řecka! Metalický crust core nářez s hrubým vokálem, klasickou crustovou lyrikou a neúprosnými d-beat rytmy pro milovníky Warcollapse.
www.myspace.com/hellstormgr

ICON OF EVIL (POL)
Zlý death metal alá Bolt Thrower s punkovým feelingem. V sestavě lidi z INFEKCJA a EVIL. Brutální kapela.
http://iconofevil.bandcamp.com

ISKRA (CAN)
Kanadští metal/punx zpátky v Evropě! Anarcho crust s black metalovým vlivem a politickými texty, které svůj nářez označují jako ?Blackened crust?.Jedna z desek jim vyšla i na Profane existence.
www.iskracrust.com

LYCANTHROPHY (CZ)
Po koncertní pauze opět zpět. Fastcore/grind dynamit, prostě Short, fast and loud styl. Letos slavící 15-ti leté výročí.
http://lycanthrophy.bandcamp.com/

MOB 47 (SWE)
Švédský kultovní hardcorepunk zpět na Play fastu! Legendární kapela, která vznikla v ´81 roce a v roce 2005 ohlásila comeback je asi jedním z nejlepším, ne-li nejlepším reunionem všech oživlých punkových mrtvol. Stále ryzí punková kapela hrající na DIY místech a se stejnou intenzitou, živelností a maximální surovostí jako před třiceti lety. Jedna z absolutně základních kapel světového hardcorepunku, která psala spolu s např. TOTALITÄR historii švédského punku. STOCKHOLM MÄNGEL !!!
www.mob47.se
www.myspace.com/mob47

MY MAN MIKE (KOR)
MY MAN MIKE je thrashcore kapela sídlící v Seoulu, Jižní Koreji. Kapela začala hrát v roce 2011 a jejich muzika je ovlivněná všemi třemi národnostmi, které v kapele jsou: USA, Francie a Jižní Korea. Lahůdka pro fandy fastcore, power violence a rychlého HC.
www.reverbnation.com/mymanmike

NEEDFUL THINGS (CZ)
Grind core a nic víc než grind core. Grind core řezničina pro fandy těžkého a brutálního grind core. Skoro 20 let na scéně!
www.reverbnation.com/needfulthings

PERIKATO (FIN)
Raw noise punk na plný plyn od mladé finské kapely! Raw noise punk/thrash/hc masírka v duchu starých finských raw punk kapel s japonským hlučným soundem. Tahle kapela je čisté zlo, hluk a agrese! Špunty do uší s sebou!
ww.last.fm/music/Perikato

POLIKARPA Y SUS VICIOSAS (CO)
Polikarpa je anarcho punk kapela, která hraje již od ´95 roku. Naštvaný, hlasitý a 100% DIY punk rock z Kolumbije! Celoženský punkový útok!
http://www.myspace.com/polikarpasusviciosas

PRŮMYSLOVÁ SMRT (CZ)
Fastcorem nakopnutý hardcore/punk a s uštěkaným vokálem. Rychlý, hlučný a zkurveně hlasitý. Letos debutní LP venku a víc extreme hardcore/crossover/thrash tvorbou!
www.myspace.com/prumyslovasmrt

RADIO BIKINI (HOL)
Holandská crust kapela, která se rozpadla v roce 2005, po sedmi letech došlo k obnovení ? očekávej agresivní crust core atak!

RAGEOUS INTENT (SPA)
Old school grind core as fuck ze Španělska! Další kapela Gerarda (ex-DENAK) a přesně v duchu surového a staroškolského grind core, který produkovali DENAK nebo dnes jejich kolegové LOOKING FOR AN ANSWER. GRIND CORE!!!
www.reverbnation.com/rageousintent

RISPOSTA (CZ)
Stále mladá kapela hrající hrubý a naštvaný crust/hcpunk, dvě dlouhohrající LP venku na Insane Society.
www.myspace.com/risposta

SATANIC MALFUNCTIONS (UK)
Legendární kapela z anglického Scarboroughu je zpět. Vznikla na konci 80 let a hrála hlučný hardcore/thrashcore nářez ve stylu Siege, Heresy, Lärm nebo Cryptic Slaughter s melodickými punk songy alá Active Minds a politickými texty či za práva zvířat. Tohle je kus historie britského hardcorepunku, která se stala inspirací pro spousty kapel z celého světa.
www.myspace.com/satanicmalfunctionsuk

SETE STAR SEPT (JAP)
SETE STAR je japonské duo (basa a bicí), které hraje extrémní grind s elementy fastcore a harsh noise. Bubeník hrál v letech 2003-04 v power violence kapele THE ENDLESS BLOCKADE. Jejich vály trvají okolo půl minuty,jsou plné blast beat rytmů, krkolomných změn, violent free jazz pasáží okořeněné hlučným noisem. Tahle kapela z Tokya je totální pocta grind/noise core scény ´90 let Japonska.
www.7s7.org

SEX DWARF (SWE)
Demoliční noise raw punk jednotka ze Stockholmu. Raw punk/hardcore švédského střihu, který je nicméně těžce pod vlivem hlučného japonského noise punku. Brutal! V kapele působí legendární Per (ex-PROTES BENGT, FILTHY CHRISTIANS, BRUCE BANNER).
http://sexdwarf.bandcamp.com

THE SHINING (HOL)
Hlučný a vysoce energický hardcore/thrashcore/crossover z Amsterdamu, který nakope zadnice všem fandům tohoto stylu. Lahůdka pro fandy D.R.I., ACCUSED nebo MUNICIPAL WASTE. Klasika! Nasaďte šátky na hlavy a vzhůru do circle pitu.
www.myspace.com/theshiningtrash

TRIGGER (GER)
Trojčlenné grind/power violence komando z Německa. Drum´n bass power violence alá Godstomper nebo třeba aktuálně Water Torture. Krátce, rychle a hlasitě.
www.myspace.com/triggertrashcore
Branná fest
Kde: Branná
Datum Od: 20.07.2013 12:00:00 Do: 21.07.2013 03:00:00
Sobota 20.7.2013 - Start

PETR VÁŠA & TY SYČÁCI
(alternative-world music / Brno)
SKRZNASKRZ
(ska? / Hustopeče)
BURANI Z NEW JERSEY
(ska-reggae / Mohelnice)
HAVÁRNA
(alternative-punk / Olomouc)
380V
(ska-punk / Zábřeh)
SVATÝ JIDÁŠ
(alternative-punk / Bratrušov/Špk/Horní Město)
SOCIAL DISPROPORTION
(fokkit / ZŠ Staré Město pod Sněžníkem)
THE FALL OF GHOSTFACE
(metal-metalcore / Opava)

víc tady:
fest.branna.eu
Cyklotrial Ostrava
Kde: Ostrava
Datum Od: 20.07.2013 14:00:00 Do: 20.07.2013 14:10:00
METAN TRIALS DAY - Trial cup a menší griling párty
Den regionu Bystřička
Kde: region Bystřička
Datum Od: 27.07.2013 08:00:00 Do: 27.07.2013 23:00:00
viz. leták.

First Previous 1 2 3 4 5 8 9 Last

May 2024
PoUtStCtPaSoNe
29300102030405
06070809101112
13141516171819
20212223242526
27282930310102